ONZE

FEESTEN

Summer Events organiseert en verkoopt de meest exclusieve feesten van de Algarve. Dus; wij bepalen wie er op de gastenlijst komt en er zijn geen tweede partijen die onze kaarten verkopen. Deze exclusiviteit maakt onze feesten erg populair, waardoor ons team altijd welkom is bij de gasten in Albufeira. We hebben bijzondere events, die we met trots delen.

LICK​

Club Lick is de grootse club van de Algarve, op slechts 15 minuten rijden van Albufeira. Club Lick straalt een bepaalde luxe uit, maar de toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich snel welkom voelt. Hier moet je geweest zijn tijdens je vakantie! Op deze mega locatie kan met meer dan 1000+ Nederlanders geweest worden. Deze Club bestaat uit diverse area’s: naast de binnen area’s bevat het ook meerdere buiten areas waar festivals georganiseerd worden.

 
 
 
 
 

LIBERTOS

Libertos is DE open air locatie van Albufeira, waar de meest vette feesten worden georganiseerd! Deze hippe club staat bekend om zijn lekkere cocktails, fancy feestgangers en is uniek doordat ze de enige buiten club is van Albufeira.
Deze bijzondere feestlocatie mag je niet gemist hebben, tijdens je vakantie in Albufeira

 
 
 
 
 

KISS

Club Kiss behoort tot één van de grootste en hipste clubs van Albufeira en bestaat het langst van alle Clubs in Albufeira. Gedurende de hele zomer draaien hier verschillende DJ´s en artiesten.
Club Kiss is te herkennen aan de grote, verlichte entree, met een mega grote wodkafles aan de voorkant en een erg mooi dakterras. Club Kiss bevindt zich net achter de strip. Als je de entree door bent, loop je een prachtige club binnen met meerdere verdiepingen. In de zaal beneden zijn meerdere barren en de DJ booth. Op de bovenverdieping bevindt zich de VIP area en heb je een prachtig uitzicht over de club. Wanneer je even wilt afkoelen is er tevens de mogelijkheid om door te lopen naar het dakterras, waar zich tevens de lounge area bevindt. Alle bars in de club zijn prachtig verlicht met talloze kleuren en er is een ruime keuze uit wel 100 verschillende soorten dranken.
Er is genoeg ruimte om te dansen, boven en beneden, wat het een geschikte club maakt om helemaal uit je dak te gaan tijdens de feesten die we organiseren. Zeker een aanrader om minstens één avond van je vakantie helemaal los te gaan!

 
 
 
 
 

Kom ook naar Albufeira!