Al gehoord, van de enige Beach Party van Albufeira?

Deze zomer organiseren wij iedere week een dikke party aan het strand in een Beachclub aan de rand van oud Albufeira, waar je 4 uur lang kunt feesten, dansen en onbeperkt drinken terwijl je langzaam de zon onder ziet gaan. 

Trek je mooiste Casual chic outfit aan en beleef de avond om nooit meer te vergeten!

Bekijk aftermovie

Wat maakt deze avond onvergetelijk?

Zodra je aankomt om 19:00 bij de Beach Club met jouw vrienden of vriendinnen word je verwelkomt door heerlijke beats die uit de speakers van onze Nederlandse DJ’s & MC’s schallen. 

Aangezien wij alleen werken met gastenlijsten wordt je bij binnenkomst welkom geheten door onze VIP lady’s. Zij zullen checken of jullie daadwerkelijk zijn uitgenodigd voor dit besloten feest. 

Eenmaal binnen gaat het feest echt beginnen. In het midden van de dansvloer staat een vierkante bar waar je 4 uur lang onbeperkt Malibu, Gin, Vodka, Bacardi, bier en fris kunt bestellen. Zoveel als dat je wilt en op kunt 😉 Hoe chill is dat, zeker gezien een gemiddeld drankje in een grote club van Albu al snel tussen de 10 tot 14 euro kost!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook hebben wij professionele make-up artiesten op ons feest waar je jouw lichaam kunt laten versieren met festival glitters

Oh, en vergeet niet de shotjes die onze VIP ladies uitdelen 😉

Het laatste uur sluiten we af in het overdekte gedeelte van de Beach Club af, omdat we dan echt even gaan rammen. 

Kortom, zie jij jezelf al staan, beglitterd en wel, feestend in de buitenlucht terwijl de zon langzaam onder gaat, met onbeperkt drinken, je vriendengroep en dansend op de dikste beats van onze dj’s en mc’s? 

Dan ben jij degene die wij zoeken! Wil je verzekerd zijn van een plek op ons altijd uitverkochte feest, bestel dan snel je kaarten voor jou en je vrienden!

Dresscode: Casual Chic

Nog even alle facts op een rij

Bij dit ticket krijg je van ons:

Twijfel je nog? Of heb je vragen over de Beach Party?
Laat je gegevens achter en dan nemen we even persoonlijk contact met je op 🙂

Kom ook naar de Beachparty!