Zeg je Albufeira dan zeg je zon, zuipen en feesten, maar velen weten niet dat Albufeira ook echt een prachtige kustlijn heeft met mooie kliffen, een helder blauwe zee en prachtige stranden.

Hoe tof is het dan ook dat wij als enige Nederlandse organisatie een dikke Boat Party organiseren waarbij we feesten combineren met dikke beats, mooie mensen en prachtige uitzichten. Waarbij je drie uur lang staat te feesten, dansend en genietend op het dek van een dikke exclusieve catamaran terwijl langzaam de zon in de zee zakt en je een magische Sunset meepakt.

Haal je tickets

Wat maakt de Boatparty onvergetelijk?

Op de dag van de bootparty kom je aan in de haven van Villamoura, de high-end luxe haven van Albufeira en omstreken. Aangezien wij enkel met gastenlijsten werken word je bij aankomst eerst welkom geheten door onze VIP lady’s, die tegelijkertijd checken of jullie toegang hebben tot de boot.

Zodra iedereen aan boord is, neemt de catamaran koers richting de zee, terwijl jij ondertussen met een drankje kunt genieten van dikke beats, leuke mensen om je heen en een prachtig uitzicht!

Onze DJ’s en MC zorgen ervoor dat de hele vaart de lekkerste nummers gedraaid worden, zodat iedereen zich direct in een feeststemming waant. Terwijl we langzaam langs de magische kustlijn van de Algarve varen, is er een groot feest aan boord.

Onze VIP ladies organiseren tevens voor animatie en toffe challenges die we spelen tijdens de boot party.

Een namiddag langs de kust

Naast een onvergetelijke namiddag op een dikke catamaran, lekkere muziek en hilarische spelletjes, ontvang je ook bij jouw toegangsbewijs 2 consumpties (keuze uit bier, fris, wijn, of sangria).

Zie jij jezelf deze zomer al helemaal los gaan met jouw vrienden op een dikke catamaran langs de kustlijn van de Algarve? Dansend op de lekkerste beats, in een mooie outfit, terwijl de zon langzaam ondergaat?

Verzeker je dan nu snel van een plek aan boord! We varen maar 1 maal per week uit en hebben slechts plek voor 100 personen. Op = op!

website-afbeeldingen-cruise-catamaran-summerevents-summer-events-albufeira-boat-boot-party

Met de boot vertrekken vanaf Vilamoura, hoe doe je dat?

Super easy! Vanaf Albufeira boek je een Uber of een Taxi naar de haven van Vilamoura. De rit duurt ongeveer 25 minuten en kost maximaal 25 euro voor een retour. Als je met zijn 4-en bent kost dit dus nog niet eens 6,50 per persoon. Super makkelijk te regelen dus!

website-afbeeldingen-cruise-catamaran-summerevents-summer-events-albufeira-boat-boot-party

Nog even alle facts op een rij

Bij dit ticket zit inbegrepen:

Twijfel je nog? Of heb je vragen over de Boat Party?
Laat je gegevens achter en dan nemen we even persoonlijk contact met je op 🙂

Kom ook naar de Boatparty!