Elke maandag & woensdag organiseren wij van Summer Events, de Sunset Boilerroom Rooftop Party!

Boven op Club Spaces zit een mega grote rooftop genaamd ‘The Boiler Room’ Daar houden wij een dik feest tijdens de zonsondergang voor jou en je vrienden, met uitzicht op zee! Waar we weer zoals je van ons gewend bent, 4 uur lang all inclusive gaan drinken van 20.00 uur tot 00.00 uur. 

Haal je tickets

Waarom je de Sunset Boilerroom Rooftop Party niet wilt missen

Voor de mensen die deze hype, overgewaaid vanuit ibiza, hebben gemist: dat betekent dat de dj booth in het midden staat van de rooftop en alle mensen om, voor en achter de dj booth staan te dansen. Waardoor je dus gelijk een mega vibe hebt en met je vrienden tijdens zonsondergang op een rooftop staat te feesten. Hier zullen 2 dj’s optreden, een mc, knappe danseressen in toffe outfits en een saxofonist die het geheel afmaakt!

4 uur lang onbeperkt drinken!

Naast dat je op een dikke rooftop staat, krijg je ook nog eens 4 uur lang onbeperkt drinken bij in je entreekaart inbegrepen! Waarbij je de keuze hebt uit Malibu, Gin, Vodka, Bacardi & bier. Ook ontvang je 2 muntjes waarmee je 2 Stelz drankjes kunt halen. Hoe chill is dat, zeker gezien een gemiddeld drankje in een grote club van Albu al snel tussen de 10 tot 14 euro kost! Je begrijpt wel dat wij bij Summer Events een extra verzekering op onze lever hebben.

Zie je jezelf al staan op een rooftop, 4 uur lang onbeperkt drinken, met je maten, dansen in de buitenlucht, tot de zon onder gaat? Dan is de boiler room the place to be for jullie! 

boillerroom-summer-events-albufeira
boillerroom-summer-events-albufeira

Gratis afterparty!

Bij aankomst word je verwelkomd door onze VIP lady’s die controleren of je op de gastenlijst staat. Dit garandeert je een plek en zorgt voor een goede man-vrouwverhouding.

Na 4 uur lang onbeperkt drinken hebben we een dikke afterparty in Club Spaces, waar we tot 6 uur gaan afteren.

boillerroom-summer-events-albufeira

Nog even alle facts op een rij

Bij dit ticket zit inbegrepen:

Wacht niet langer en verzeker je van een plek op de Sunset Boilerroom Rooftop Party.
Wees er snel bij, want vol is vol! Dit is dé kans om te genieten van een onvergetelijke avond vol feest en plezier.
Vragen? Laat je gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Kom ook naar de Boilerroom Sunset Rooftop Party!