Stap achter de schermen bij Summer Events en ontdek de opwinding van een dag als ticket seller op straat! Van zonnige stranden tot adembenemende villa’s, hier is een exclusieve blik op hoe onze verkopers de feestvreugde verspreiden.

12:00 – Start van de dag:

De dag begint met een energieke begroeting van de zonovergoten straten van Albufeira. Onze ticket seller start met een lach op zijn gezicht, klaar om de feestvreugde te verspreiden.

13:00 – Gezamenlijke meeting:

Na een stevig ontbijt verzamelen we voor een gezamenlijke meeting om 13:00 uur. Hier delen we strategieën, bespreken we speciale aanbiedingen en bonussen en krijgen we de laatste updates over het aantal beschikbare tickets en het avondprogramma. Een gezamenlijke boost van energie voordat we op pad gaan!

14:00 – Op weg naar de straten en stranden:

Gewapend met een gastenlijst en een glimlach trekken onze sellers de straten op. Of het nu op het strand, in villawijken of bij appartementen is, overal waar feestgangers zijn, zijn wij ook. De stad en het strand zijn ons kantoor en elke ontmoeting is een kans om het feestgevoel te verspreiden.

 

18:00 – Pauze in de zon:

Na een middag vol interactie is het tijd voor een welverdiende pauze. Onze sellers nemen even de tijd om te ontspannen, te genieten van de zonsondergang en zich voor te bereiden op de avondshift.

22:00 – Avondverkoop begint:

Wanneer de stad in het donker gehuld is, begint de avondverkoop. Verlicht door straatverlichting en de opwinding van het nachtleven, gaan onze ticket sellers door met het verspreiden van de feestvreugde. 

01:00 – Einde van de dag:

Na een avond vol bruisende energie, sluiten onze ticket sellers de dag af. De verkoop stopt, maar de herinneringen blijven. Elke verkochte ticket vertegenwoordigt een toegevoegde vonk aan het Summer Events-vuur, en onze sellers kijken uit naar een nieuwe dag vol avonturen.

Dit is hoe een dag eruit ziet voor onze street ticket sellers bij Summer Events – altijd onderweg, altijd klaar om het feest naar de mensen te brengen. Tot de volgende dag vol opwinding en nieuwe ontmoetingen!