Tijdens de feesten van Summer Events worden volop foto’s en video’s van jullie gemaakt door een professionele fotograaf. Ben jij al eens naar een van de Summer Events feesten in Albufeira geweest? Check dan of jij met je vriendengroep op de foto staat!

Op het Tiktokaccount van Summer Events en op het Instagramaccount van Summer Events vind je alle foto’s die gemaakt zijn tijdens alle zomers.

Men zegt wel dat Albufeira best of both worlds heeft. Dat komt doordat Albufeira prachtige stranden heeft en tegelijkertijd relatief goedkoop is (je kunt super-de-luxe uit eten voor 15 euro per persoon) en Albufeira kent meerdere strandjes, gesitueerd in het “oude” en “nieuwe” gedeelte. Het “oude” gedeelte kenmerkt zich door de vele restaurants, winkels, cafeetjes en schattige smalle straatjes. Het nieuwe gedeelte is gekenmerkt door de felbegeerde strip waar iedereen die graag een avondje gaat stappen zich helemaal op zijn plek voelt. Aan de strip bevinden zich meerdere clubs, restaurants, bars en (grote) discotheken. In deze grote discotheken en clubs worden de gehele zomer grote feesten georganiseerd met bekende Dj’s en artiesten, waar veel Nederlandse jongeren op afkomen.

Kom ook naar Albufeira!