Als je Vakantie Albufeira zegt, dan zeg je de White and Black Flirt Night! Het bekendste en grootste feest van Albufeira, met 4 uur lang onbeperkt drinken, wat daardoor al 13 jaar op een rij een uitverkocht succes is!

Wat maakt deze avond nou zo’n gigantische rammer?

Het begint al dat je samen met honderden andere geselecteerde Nederlanders volledig in wit of zwart over de strip loopt richting onze club. Daar aangekomen zie je een mega dikke discotheek met 2 verdiepingen en een rooftop waarbij je uitkijkt over heel Albufeira!

In de rij voor de gastenlijst worden jullie ontvangen door ontzettend leuke vip ladies, waarna je jouw flirtbandje ontvangt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bekijk aftermovie

1
GROEN

Ik ben vrijgezel en ik ga helemaal los, kom maar door met die leuke meiden of jongens!

GEEL

Ik ben hard to get!

ROOD

Ik ben bezet en kom om te feesten en dansen!

Deze bandjes geven licht in de club waardoor je vanaf een afstandje al precies kunt checken wie single zijn en wie niet.

Dan komt het mooiste van de avond, buitenom dat je op het grootste en bekendste feest van Albu staat, krijg je ook nog eens 4 uur lang onbeperkt drinken bij in je entreekaart inbegrepen! Hoe chill is dat, zeker gezien een gemiddeld drankje in een grote club van Albu al snel tussen de 10 tot 14 euro kost! Je begrijpt wel dat wij bij Summer Events geen halve maatregelen nemen.

club-night-kiss-clubkiss-flirtnight-flirt-albufeira-summer-events-nederland-onbeperkt-gezellig

Ook hebben wij professionele full moon body painters op ons feest waar je jouw lichaam kunt laten versieren net zoals op de Thaise full moon party’s. Deze verf geeft licht in het blacklight en ziet er echt super gaaf uit op de foto’s. 

Tevens maken wij van deze avond een avond om nooit meer te vergeten doordat er 2 dj’s en een mc over komen vliegen vanuit Nederland die de vetste beats draaien en mocht je na 4 uur lang onbeperkt drinken nog door willen gaan als een echt die-hard, het ticket is inclusief afterparty tot 6 uur ’s ochtends.

 

Ook hebben wij professionele full moon body painters op ons feest waar je jouw lichaam kunt laten versieren net zoals op de Thaise full moon party’s. Deze verf geeft licht in de blacklight en ziet er echt super gaaf uit op de foto’s. 

Tevens maken wij van deze avond een avond om nooit meer te vergeten doordat er 2 dj’s en mc over komen vliegen vanuit Nederland die de vetste beats draaien en mocht je na 4 uur lang onbeperkt drinken nog door willen gaan als een echt die-hard, het ticket is inclusief afterparty tot 6 uur ’s ochtends.

summer-events-boat-party (3)
2

Kortom, zie jij jezelf al staan, beschilderd en wel, feestend met die ene leuke match aan je zijde, met onbeperkt drinken, je vriendengroep en dansend op de dikste Beats van onze dj’s en mc’s?

Dan ben jij degene die wij zoeken! Wil je verzekerd zijn van een plek op ons altijd uitverkochte feest, bestel dan snel je kaarten voor jou en je vrienden!

De Flirtnight wordt maar 1 keer per week georganiseerd en vindt dan ook maar 7 keer per jaar plaats. Make sure to be there!

Nog even alle facts op een rij

Bij dit ticket krijg je van ons:

Twijfel je nog? Of heb je vragen over de White & Black Flirt Night?
Laat je gegevens achter en dan nemen we even persoonlijk contact met je op 🙂

Kom ook naar de Flirtnight!