JOIN

US!

Join-us

Als je aan vakantiewerk denkt, denk je misschien al snel aan saaie banen in lokale supermarkten, restaurants of winkels. Gelukkig zijn er andere opties. Wil je werken in de zon, veel geld verdienen en elke avond feesten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke zomer zijn wij op zoek naar enthousiaste Nederlandse collega’s die ons willen helpen bij het organiseren van een feest in Albufeira.

Wat moet je doen?
Verkoop tickets voor de meest unieke feesten in Albufeira. Je leest het goed, de ideale zomerbaan bestaat!
Belangrijke eigenschappen van een goede verkoper zijn: enthousiasme, leergierig zijn en ambitie.

Iedereen kan dus een goede verkoper worden! Ervaring is niet noodzakelijk.

Interesse?

Een beter impressie krijgen? Bekijk dan deze korte video om het dagelijks leven van een promotor in te zien!

0 +
minimale leeftijd
0
gemiddelde werkuren per dag
0
trainingsdagen in Nederland
0
euro gemiddeld aan verdiensten per dag
0 euro
accomodatiekosten per dag

Kom ook naar Albufeira!

Ontdek de promotor in jezelf

Je hebt geen ervaring nodig om als promotor in Albufeira aan de slag te gaan. We zoeken enthousiaste salestijgers met een vlotte babbel, een gezonde dosis humor en affiniteit met feesten.

Voorselectie in Nederland

Het salesteam dat in Albufeira aan de slag gaat, wordt vooraf zorgvuldig in Nederland gevormd. Zo kunnen we teleurstelling voorkomen. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt en kunnen we inschatten of jij geschikt bent voor deze vakantiebaan. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het team.

Join-us-2-final

Salestraining in Nederland

Voordat je begint zul je een uitgebreide salestraining van ons krijgen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Wel zo makkelijk. Op deze manier kun je nog makkelijker je salestargets halen. Een gemiddelde verkoper verkoopt voor 100/150 euro aan kaarten per dag.

Het is belangrijk om te vermelden dat je geen vast salaris krijgt. Daar tegenover staat dat je veel geld kunt verdienen, naar gelang het aantal kaartjes dat je verkoopt. Een betere verkoper verkoopt 40 kaarten per dag, Dit staat gelijk aan 200 euro per dag. Een topverkoper verdient meer dan 1000 euro per week. Het ligt allemaal aan jouw motivatie en aan jouw drive!

Vakantiewerk in Albufeira

Dan is het eindelijk zover, je hebt jouw salestraining in Nederland afgerond en bent klaar om naar Albufeira te gaan. Je betaalt zelf een retourticket naar Faro, Portugal. Retourtickets zijn er al vanaf 100 euro per persoon. Met een beetje mazzel heb je dit al binnen een dag terugverdient. De eerste week ga je aan de slag als promotiemedewerker en wordt je klaargestoomd als partyseller. Een teamlid vertelt je wat je moet doen, hoe en waar je zoveel mogelijk kaarten kunt verkopen. Pas als jij aangeeft dat je er helemaal klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag als partyseller.

Je werkt gemiddeld 6 uur per dag (4 uur overdag en 2 uur in de avond) en krijgt minimaal 1 en maximaal 2 vrije dagen per week. Op deze manier kun je nog meer geld verdienen.

 
 

Schuilt er een verkoper in mij?

Belangrijke eigenschappen van een goede verkoper zijn enthousiasme, leergierig zijn en ambitie. Iedereen kan dus een goede verkoper worden! Ervaring is niet noodzakelijk.
Vraag jij jezelf af of je geschikt bent voor dit vakantiewerk in Albufeira? Stel jezelf dan de volgende vragen;

Voorwaarden

Vragen

Kun jij al deze vragen met een volmondig ja beantwoorden en sta jij open voor een zomers avontuur in het buitenland? Dan schuilt er zeker een “partyseller” in jou!

Meld je zo snel mogelijk aan om ons salesteam te versterken en wij helpen je graag verder om jouw zomerbaan tot een succes te maken.