Summer Events organiseert en verkoopt de meest exclusieve feesten van de Algarve en werkt exclusief met gastenlijsten. Het team van Summer Events bepaalt wie er op de gastenlijst komt. Tevens zijn er geen andere partijen die kaarten voor onze feesten verkopen. Deze exclusiviteit maakt de feesten van Summer Events erg populair, waardoor ons verkoopteam altijd welkom is bij de gasten in Albufeira. Summer Events organiseert bijzondere events, die we met trots delen.

Club Lick is de grootse club van de Algarve, op slechts 15 minuten rijden van Albufeira. Club Lick straalt een bepaalde luxe uit, maar de toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich snel welkom voelt. Hier moet je geweest zijn tijdens je vakantie! Op deze mega locatie kan met meer dan 1000+ Nederlanders gefeest worden. Deze Club bestaat uit diverse areas: naast de binnen area bevat het ook meerdere buiten areas waar festivals georganiseerd worden.

 
 
 
 
 
Maak een geweldige sunset mee tijdens onze Beachparty, op een unieke strandlocatie in oud Albufeira, genaamd: The Waterfront! 
 
Terwijl jij en je vrienden drankjes drinken en genieten van de beste beats en heerlijke festival vibes zie je de zon langzaam ondergaan.
 
Een van de highlights op dit event is de professionele make-up artieste, die de mooiste glitters op je gezicht schildert.
 
Creëer onvergetelijke herinneringen met je vrienden.
 
Mark the day!
 
 
 
 
 

Club Kiss behoort tot één van de grootste en hipste clubs van Albufeira en bestaat het langst van alle Clubs in Albufeira. Gedurende de hele zomer draaien hier verschillende DJ´s en artiesten.
Club Kiss is te herkennen aan de grote, verlichte entree, met een mega grote wodkafles aan de voorkant en een erg mooi dakterras. Club Kiss bevindt zich net achter de strip. Als je de entree door bent, loop je een prachtige club binnen met meerdere verdiepingen. In de zaal beneden zijn meerdere barren en de DJ booth. Op de bovenverdieping bevindt zich de VIP area en heb je een prachtig uitzicht over de club. Wanneer je even wilt afkoelen is er tevens de mogelijkheid om door te lopen naar het dakterras, waar zich de lounge area bevindt. Alle bars in de club zijn prachtig verlicht met talloze kleuren en er is een ruime keuze uit wel 100 verschillende soorten dranken.
Er is genoeg ruimte om te dansen, boven en beneden, wat het een geschikte club maakt om helemaal uit je dak te gaan tijdens de feesten die we organiseren. Zeker een aanrader om minstens één avond van je vakantie helemaal los te gaan!

 
 
 
 
 

Wil je niks missen tijdens
je verblijf in Albufeira?

Onze verkopers lopen rond op straat, het strand en de strip om jullie te selecteren voor onze exclusieve feesten. Maar je kunt ons altijd volgen op Instagram en ons een bericht sturen met hoeveel mensen en welke datum je naar Albufeira komt, zodat wij je alvast kunnen voorzien van de ins & outs van onze feesten en al een pre-reservering kunnen maken voor jullie groep op onze gastenlijsten!

Kom ook naar Albufeira!

BECOME
A VIP

summer-events-albufeira-portugal-werken-in-het-buitenland-feest

Maak kans op een gratis party pakket voor jou en jouw vrienden door onze vragenlijst in te vullen.
Het kost slechts 1 minuut van je tijd.