Summer Events organiseert en verkoopt de meest exclusieve feesten van de Algarve en werkt exclusief met gastenlijsten. Het team van Summer Events bepaalt wie er op de gastenlijst komt. Tevens zijn er geen andere partijen die kaarten voor onze feesten verkopen. Deze exclusiviteit maakt de feesten van Summer Events erg populair, waardoor ons verkoopteam altijd welkom is bij de gasten in Albufeira. Summer Events organiseert bijzondere events, die we met trots delen.

Club Kiss behoort tot één van de grootste en hipste clubs van Albufeira en bestaat het langst van alle Clubs in Albufeira. Gedurende de hele zomer draaien hier verschillende DJ´s en artiesten.

Club Kiss is te herkennen aan de grote, verlichte entree, met een mega grote wodkafles aan de voorkant en een erg mooi dakterras. Op de bovenverdieping bevindt zich de VIP area en heb je een prachtig uitzicht over de club.
 
Er is genoeg ruimte om te dansen, boven en beneden, wat het een geschikte club maakt om helemaal uit je dak te gaan tijdens de feesten die we organiseren. Zeker een aanrader om minstens één avond van je vakantie helemaal los te gaan!
 
 
 
 
 

Eén van onze meest populaire activiteiten is onze wel bekende Boot Party, een absolute must voor feestliefhebbers! Deze unieke ervaring neemt je mee op een drie uur durende boot cruise over de Atlantische Oceaan, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten langs de stranden en kliffen, terwijl je je favoriete drankjes kunt drinken. Geniet van een unieke experience op deze exclusieve boot.

De voorpret begint al zodra we vertrekken vanuit de bruisende havenstad Vilamoura (DE hotspot voor BN’ers). Terwijl we langs de prachtige kust van de Algarve varen, beleef je een onvergetelijke avond, voorzien van de beste beats van onze Nederlandse DJ’s. De boot beschikt over een ruime dansvloer, waar je de vrijheid hebt om helemaal los te gaan met je vrienden/vriendinnen. Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te feesten tijdens de betoverende zonsondergang.

Terwijl de zon langzaam ondergaat, wordt de sfeer op de boot alleen maar magischer. Als dit niet het echte vakantie gevoel creëert, weten wij het ook niet meer!

Mis het feest van het jaar niet – reserveer nu jouw plek aan boord en maak je klaar voor een avond vol plezier, muziek en ongekende memories!

 
 
 
 
 
Maak een geweldige sunset mee tijdens onze Beach Party, op een unieke strandlocatie in oud Albufeira, genaamd: The Waterfront! 
 
Terwijl jij en je vrienden drankjes drinken en genieten van de beste beats en heerlijke festival vibes zie je de zon langzaam ondergaan.
 
Een van de highlights op dit event is de professionele make-up artieste, die de mooiste glitters op je gezicht schildert.
 
Creëer onvergetelijke herinneringen met je vrienden.
 
Mark the day!
 
 
 
 
 

Wil je niks missen tijdens
je verblijf in Albufeira?

Onze verkopers lopen rond op straat, het strand en de strip om jullie te selecteren voor onze exclusieve feesten. Maar je kunt ons altijd volgen op Instagram en ons een bericht sturen met hoeveel mensen en welke datum je naar Albufeira komt, zodat wij je alvast kunnen voorzien van de ins & outs van onze feesten en al een pre-reservering kunnen maken voor jullie groep op onze gastenlijsten!

Kom ook naar Albufeira!