Club vida

sfeer en ambiance

Club Vida behoort tot één van de grootste en hipste clubs van Albufeira. Het is tevens de meest chique club van de strip, waar in het hoogseizoen veel Nederlanders te vinden zijn. Gedurende de hele zomer draaien er verschillende (Nederlandse) DJ´s en artiesten.

Club Vida is te herkennen aan de grote, verlichte entree en zit pal aan de strip! Als je de entree door bent, loop je een prachtige club binnen met twee verdiepingen. In de zaal beneden zijn verspreid drie bars, de DJ booth. Op de bovenverdieping bevindt zich nog een bar, en heb je een prachtig uitzicht over de club. Tevens bevinden zich daar twee VIP ruimtes. Alle bars in de club zijn prachtig verlicht met talloze kleuren en er is een ruime keuze uit wel 100 verschillende soorten dranken.

DJ’s en artiesten

Club Vida straalt een bepaalde luxe uit, maar de toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich snel welkom voelt. Er is genoeg ruimte om te dansen, boven en beneden, wat het een geschikte club maakt om helemaal uit je dak te gaan tijdens een van de vele feesten die er worden georganiseerd! Zeker een aanrader om minstens één avond van je vakantie helemaal los te gaan!

Naast de beroemde White Party’s die wij hier organiseren staan er gedurende het hoogseizoen verschillende, beroemde DJs en artiesten in Club Vida. Vorig jaar zomer bestond de line-up van Club Vida uit: Johnny 500, JeBroer, F1rstman, Mr. Polska, I Am Aisha, DJ Babel-Ish en Dopewboy. Let-op… elk feest duurt tot de vroege uurtjes (het wordt al gauw 7 uur ´s ochtends), alleen voor echte feestbeesten dus!

Bekijk OOk

Let’s get this party started!