DJ’S

Willy Whoo

Onze resident DJ’s zijn niemand minder dan… Willy Whoo en Brody Fox! Zij zullen ervoor zorgen dat jij de hele avond staat te dansen op de lekkerste muziek! Daarnaast maakt onze enige echte MC, Donson, het feest helemaal compleet. Zijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk!

Willy Whoo is ook wel bekend van het programma ‘Dino en de boys op Curaçao’, waar hij meerdere keren op de vetste feestjes draaide! In Nederland draait Willy Whoo met regelmaat in verschillende clubs en discotheken zoals club Vie Rotterdam, club Icon Antwerpen, de Rouge in Eindhoven en Ahoy Rotterdam! In Albufeira is hij inmiddels een begrip geworden, en hij is dan ook niet meer weg te denken van onze feesten en de legendarische avonden in Club Vida.

Brody fox

Brody Fox, staat ook wel bekend als de knapste DJ van Albufeira en zonder hem is er geen feestje. Hij laat iedereen zijn/haar heupen los gooien, en je kan ook niet anders als je zijn lekkere plaatjes hoort! Luister zijn Blue Hand mix-tape op Soundcloud, opgenomen samen met onze MC, Donson, om al helemaal in de zomerse sferen te komen! Losse heupen gegarandeerd!

Bekijk OOk

Party like there is no tomorrow!