Ben jij klaar voor een nacht die je nooit meer zult vergeten? Bereid je dan voor op de Out of Space Party op de rooftop van Club Spaces! Club Spaces opent exclusief haar deuren voor de gasten van Summer Events. Dit feest is écht voor mensen die willen gaan als een raket en wij nodigen jou dan ook uit voor een unieke clubavond die je vakantie in Albufeira compleet zal maken!

Haal je tickets

Waarom je de Out of Space Party niet wilt missen

De Out of Space Party is hét evenement van de zomer voor 400 uitverkoren Nederlanders. Gehouden op de rooftop van een dikke club genaamd Spaces, gelegen in het midden van de strip en met een uitzicht over de zee, belooft deze nacht vier uur lang onbeperkt drankjes en non-stop entertainment. Denk aan leuke barvrouwen die een tequila show weggeven, terwijl jij shotjes in je mond gegoten krijgt. En onze sexy barmannen, die een Magic Mike show weggeven.

4 uur lang onbeperkt drinken!

Naast dat je op een dikke rooftop staat, die uitkijkt over de zee van Albu, krijg je ook nog eens 4 uur lang onbeperkt drinken bij je entreekaart inbegrepen! Waarbij je de keuze hebt tussen Malibu, Gin, Vodka, Bacardi & bier. Hoe chill is dat, zeker gezien een gemiddeld drankje in een grote club van Albu al snel tussen de 10 tot 14 euro kost! Je begrijpt wel dat wij bij Summer Events een extra verzekering op onze lever hebben.

out-of-space-club-spaces-summer-events-albufeira
out-of-space-club-spaces-summer-events-albufeira

Exclusieve toegang en entertainment

Bij aankomst word je verwelkomd door onze VIP lady’s die controleren of je op de gastenlijst staat. Dit garandeert je een plek en zorgt voor een goede man-vrouwverhouding.

Neon stiften en schilderingen: Laat je versieren met neon tekeningen en krijg een persoonlijk nummer op je arm met lichtgevende verf. Spot je iemand met hetzelfde nummer? Scoor samen een gratis shotje aan de bar!

out-of-space-club-spaces-summer-events-albufeira

Nog even alle facts op een rij

Bij dit ticket zit inbegrepen:

Wacht niet langer en verzeker je van een plek op de Out of Space Party.
Wees er snel bij, want vol is vol! Dit is dé kans om te genieten van een onvergetelijke avond vol feest en plezier.
Vragen? Laat je gegevens achter dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Kom ook naar de Out of Space Party!