Summer Events is dé feestorganisatie van Albufeira bestaande uit een team enthousiaste Nederlanders die jou en je vrienden elke zomer weer van de vetste feesten voorzien!

Na al vele jaren exclusieve feesten en events te hebben georganiseerd in andere uitgaansoorden, is Summer Events nu al 13 jaar elke zomer actief in Portugal!
De feesten van Summer Events zijn exclusief en alleen voor genodigden. Dit betekent dat je alleen mag en kan komen als je op de gastenlijst staat. Dus, zorg ervoor dat jij een van de Summer Events party-sellers tegenkomt die jou op die felbegeerde gastenlijst kan zetten!

Summer Events werkt samen met de mooiste locaties, waaronder Kiss Club, Club Libertos & Beach Club The Waterfront.

Wat de feesten van Summer Events zo uniek maakt is dat Summer Events werkt met thema’s en entertainment, waardoor geen enkel feest hetzelfde is: de mooiste aankleding, geselecteerde mensen, bodypaint, VIP-lady’s, Nederlandse DJ’s en MC’s. Ieder feest met zijn eigen thema om er een gegarandeerd succes van te maken en niet te vergeten onbeperkt drinken naar keuze.

Meer dan

jaar marktleider in Albufeira
0 +
bezoekers op onze feesten gehad
0 +
jongeren hebben reeds bij ons gewerkt
0

Kom ook naar Albufeira!

Summer Events is de marktleider van Albufeira en organiseert in het hoogseizoen en in de spring-break meerdere feesten per week in de vetste clubs van het nieuwe gedeelte van Albufeira! Dat houdt in dat er altijd wel minimaal één feest is tijdens jouw vakantie in Albufeira!  Summer Events ticket verkopers lopen rond op straat, het strand en de strip om jullie te selecteren voor deze exclusieve feesten. Je kunt Summer Events altijd volgen op Instagram en een bericht sturen met hoeveel mensen en welke datum je naar Albufeira gaat, zodat wij je alvast kunnen voorzien van de ins & outs van de feesten!

Ben je al helemaal in de partystemming gekomen?

Hier lees je alles over onze feesten!