Welkom bij Summer Events, dé plek waar de zomer nooit eindigt en het feest altijd doorgaat! Als toonaangevende evenementenorganisatie en marktleider in Albufeira, bieden wij onvergetelijke drankfeesten aan Nederlandse jongeren die op zoek zijn naar de ultieme zomerervaring. Maar wist je dat Summer Events ook de ideale bestemming is voor een zomerbaan in het buitenland, een tussenjaar avontuur, of een kans om in 2024 te werken en feesten in Albufeira?

Zomerbaan in het buitenland

Wil jij de zomer van 2024 doorbrengen onder de stralende Portugese zon? Bij Summer Events hebben we opwindende mogelijkheden voor zomerwerk in Albufeira. Of je nu op zoek bent naar een salesbaan in Portugal, een functie als promotor, of zelfs een kans om als bartender het nachtleven te domineren, wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou!

Tussenjaar buitenland avontuur

Een tussenjaar is het perfecte moment om de wereld te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Kies voor een tussenjaar in het buitenland met Summer Events en ontdek de bruisende cultuur van Albufeira. Werk mee aan het organiseren van onvergetelijke feesten terwijl je geniet van het zonnige weer en de levendige sfeer van deze populaire vakantiebestemming.

Zomerwerk Portugal stijl

Portugal staat bekend om zijn warme gastvrijheid en adembenemende landschappen. Waarom combineer je zomerwerk niet met een onvergetelijk verblijf in Albufeira? Geniet van de prachtige stranden, de lokale keuken en het bruisende nachtleven terwijl je werkt als promoter, salesmedewerker of in een andere functie bij Summer Events.

Werken als promoter

Ben jij een enthousiaste en energieke persoon die van een feestje houdt? Bij Summer Events hebben we uitdagende posities als promoter beschikbaar. Verbreed je netwerk, ontwikkel je communicatieve vaardigheden en word een onmisbare schakel in het organiseren van de heetste evenementen in Albufeira.

Stagelopen in het buitenland

Voor studenten die op zoek zijn naar een buitenlandse stage is Summer Events de ideale keuze. Leer de ins en outs van evenementenorganisatie in een internationale setting terwijl je bijdraagt aan de onvergetelijke ervaringen van feestvierende vakantiegangers.

Zomerbaan 2024 Albufeira

De zomer van 2024 wordt legendarisch, en jij kunt deel uitmaken van het feest! Ontdek de mogelijkheden van een zomerbaan in Albufeira met Summer Events. Wees er snel bij en zorg dat je deze unieke kans niet mist!

Werken in Albufeira met Summer Events

Wil je werken in Albufeira en deel uitmaken van een dynamisch team dat zich toelegt op het creëren van onvergetelijke feesten? Solliciteer nu bij Summer Events en maak de zomer van 2024 jouw meest memorabele seizoen ooit!