Een betere impressie krijgen? Bekijk dan deze korte video om het dagelijks leven van een ticket verkoper in te zien!
0 +
minimale leeftijd
0
gemiddelde werkuren per dag
0
trainingsdagen in Nederland
0
euro gemiddeld aan verdiensten per dag
0 euro
accomodatiekosten per dag

Check nu onze vacatures!

Ontdek de ticket verkoper in jezelf

Je hebt geen ervaring nodig om als ticket verkoper in Albufeira aan de slag te gaan. Summer Events zoekt enthousiaste salestijgers met een vlotte babbel, een gezonde dosis humor en affiniteit met feesten.

Voorselectie in Nederland

Het salesteam dat in Albufeira aan de slag gaat, wordt vooraf zorgvuldig in Nederland gevormd. Zo kan teleurstelling worden voorkomen en weet je precies wat er van je verwacht wordt zodat je goed kunt ingeschatten of jij geschikt bent voor deze vakantiebaan. Summer Events vindt het belangrijk dat je je thuis voelt in het team.

Join-us

Salestraining in Nederland

Voordat je begint als ticket verkoper in Albufeira zul je twee uitgebreide trainingsdagen bijwonen zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Wel zo makkelijk. Op deze manier kun je nog makkelijker jouw salestargets halen. Een gemiddelde verkoper verkoopt voor 100/150 euro aan kaarten per dag.

Het is belangrijk om te vermelden dat je geen vast salaris krijgt. Daar tegenover staat dat je veel geld kunt verdienen, naar gelang het aantal kaartjes dat je verkoopt. Een betere verkoper verkoopt 40 kaarten per dag, Dit staat gelijk aan 200 euro per dag. Een topverkoper verdient meer dan 1000 euro per week. Het ligt allemaal aan jouw motivatie en aan jouw drive!

 

Vakantiewerk in Albufeira

Dan is het eindelijk zover, je hebt jouw salestrainingen in Nederland afgerond en bent klaar om naar Albufeira te gaan. Je betaalt zelf een ticket naar Faro, Portugal. Tickets zijn er al vanaf 100 euro per persoon. Met een beetje mazzel heb je dit al binnen een dag terugverdient. De eerste week word je ingewerkt door een andere ervaren ticketverkoper om zo klaargestoomd te worden om zelf als ticketverkoper aan de slag te kunnen.

Pas als jij aangeeft dat je er helemaal klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag als sales promoter.

Je werkt gemiddeld 8 uur per dag (6 uur overdag en 2 uur in de avond) en krijgt minimaal 1 en maximaal 2 vrije dagen per week. Op deze manier kun je nog meer geld verdienen.

 
 

Belangrijke eigenschappen van een goede verkoper zijn enthousiasme, leergierig zijn en ambitie. Iedereen kan dus een goede verkoper worden! Ervaring is niet noodzakelijk.
Vraag jij jezelf af of je geschikt bent voor dit vakantiewerk in Albufeira? Stel jezelf dan de volgende vragen;

Voorwaarden

Vragen

Kun jij al deze vragen met een volmondig ja beantwoorden en sta jij open voor een zomers avontuur in het buitenland? Dan schuilt er zeker een “ticket verkoper” in jou!

Meld je zo snel mogelijk aan om het salesteam te versterken en Summer Events helpt je graag verder om jouw zomerbaan tot een succes te maken.