Het is natuurlijk volkomen begrijpelijk dat voordat je de grote stap maakt, je wel even wil weten hoe het allemaal precies zit! Daarom raadt Summer Events aan om alle vragen en antwoorden even goed door te nemen zodat jij goed geïnformeerd op reis gaat!

Iedere medewerker betaalt zijn eigen vliegticket. Summer Events maakt een serieuze investering door jou aan te nemen en te trainen. In ruil daarvoor vraagt Summer Events van jou ook een kleine investering. Uiteraard wanneer je op bestemming bent gearriveerd kun je je vliegticket met een beetje geluk al binnen een dag terugverdienen. Het is dus een goede investering.

Nee, je werkt bij Summer Events uitsluitend op commissiebasis. Op deze manier kun je veel meer verdienen dan het uurloon dat je gewend bent in Nederland. Je bent op deze manier zelf verantwoordelijk voor je eigen inkomsten. Als jij gemotiveerd bent om veel geld te verdienen, dan maak je dus een goede keuze. De meeste medewerkers bij Summer Events nemen vaak zelfs nog een leuk zakcentje mee naar huis. Om je een idee te geven; een topverkoper haalt in de drukste week ongeveer 1000 euro binnen.

In Nederland zal je een officiële verkooptraining ontvangen, alvorens je komst. Deze training is leerzaam en een optimale voorbereiding voor je werk als “ticket verkoper”. De training hoort bij je voorbereiding en is een verplicht onderdeel om bij te wonen. Naast het feit dat deze training leerzaam is, is het ook ontzettend leuk om aan deze training deel te nemen omdat je dan meteen de andere teamleden kunt ontmoeten.

Het seizoen in Albufeira is explosief, maar tegelijkertijd van korte duur. Vanaf eind juni tot eind augustus, organiseert Summer Events haar feesten. Om de continuïteit van de aanwezigheid van de werknemers te kunnen waarborgen, is een minimale duur van 5 aaneengesloten weken verplicht. Wanneer je maar 3 weken beschikbaar bent, is het helaas niet mogelijk om onderdeel uit te maken van het Summer Events team.

Dat kan zeker. Jullie sollicitaties worden afzonderlijk van elkaar in behandeling genomen. Je snapt dat Summer Events niet kan garanderen dat jullie allebei worden aangenomen. Bedenk daarom alvast van tevoren of je eventueel ook alleen zou willen komen werken, mocht de ander niet aangenomen worden. Word je wel met z’n tweeën aangenomen, dan maakt dat jullie verblijf in Albufeira natuurlijk alleen maar leuker! Vooral proberen dus.

Summer Events raadt je aan om zo snel mogelijk te solliciteren. Er is altijd veel animo voor dit werk. Summer Events organiseert dan ook verschillende castingdagen. Vol is natuurlijk vol. Wacht daarom niet tot het allerlaatste moment met solliciteren.

Summer Events huurt elk jaar verschillende appartementen voor zijn/haar medewerkers. Deze appartementen zijn uiteraard in het “nieuwe” gedeelte gesitueerd, omdat de feesten van Summer Events  hier ook plaatsvinden. Dit zijn nette en schone appartementen met minimaal twee slaapkamers, een woonkamer, een douche en een keuken. Tevens is er ook een wasmachine aanwezig. Je deelt het appartement samen met andere mensen uit het team. De huur bedraagt 12 euro per persoon per dag en je betaalt wekelijks vooruit. De woonkosten en leefkosten zijn dus vele malen lager dan in Nederland! Tel uit je winst.