Ben je enthousiast geworden over onze feesten en de rol als salespromotor, maar heb je nog een aantal vragen? We got you! Lees onderstaande Veelgestelde vragen & Antwoorden goed door zodat jij goed geïnformeerd en weloverwogen kunt gaan solliciteren! 

 
 

Iedere medewerker betaalt zijn eigen vliegticket. Summer Events maakt een serieuze investering door jou aan te nemen en te trainen. In ruil daarvoor vraagt Summer Events van jou ook een kleine investering. De ervaring leert echter dat je met een beetje geluk jouw vliegticket al binnen een dag kunt terugverdienen. Het is dus een goede investering.

Nee, je werkt bij Summer Events uitsluitend op commissiebasis. Op deze manier kun je veel meer verdienen dan het uurloon dat je gewend bent in Nederland. Je bent op deze manier zelf verantwoordelijk voor jouw eigen inkomsten. Als jij gemotiveerd bent om veel geld te verdienen, dan maak je dus een goede keuze. De meeste medewerkers bij Summer Events nemen vaak zelfs nog een leuk zakcentje mee naar huis. Om je een idee te geven; een topverkoper haalt in de drukste week ongeveer 1000 euro(!!) binnen. Hoe gemotiveerd ben jij?

In Nederland zal je voor jouw vertrek naar Albufeira twee officiële trainingsdagen bijwonen. Op deze trainingsdagen leer je het team kennen waar je een onvergetelijke zomer mee gaat beleven. Daarnaast organiseren wij deze verkooptrainingen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw werk als “sales promoter” in Albufeira. 

Het seizoen in Albufeira is explosief, maar tegelijkertijd van korte duur. Vanaf eind juni tot eind augustus, organiseert Summer Events haar feesten. Om de continuïteit van de aanwezigheid van de werknemers te kunnen waarborgen, is een minimale duur van 5 aaneengesloten weken verplicht. Wanneer je maar 3 weken beschikbaar bent, is het helaas niet mogelijk om onderdeel uit te maken van het Summer Events team.

Dat kan zeker. Jullie sollicitaties worden afzonderlijk van elkaar in behandeling genomen. Je snapt dat Summer Events niet kan garanderen dat jullie allebei worden aangenomen. Bedenk daarom alvast van tevoren of je eventueel ook alleen zou willen komen werken, mocht de ander niet aangenomen worden. Word je wel met z’n tweeën aangenomen, dan maakt dat jullie verblijf in Albufeira natuurlijk alleen maar leuker! Vooral proberen dus.

Summer Events raadt aan om zo snel mogelijk te solliciteren. Summer Events organiseert verschillende casting dagen aangezien er veel animo is voor de job als Sales Promoter. Wacht daarom niet tot het allerlaatste moment met solliciteren. Vol is vol. 

Summer Events huurt elk jaar verschillende appartementen voor haar medewerkers. Deze appartementen zijn uiteraard in het “nieuwe” gedeelte gesitueerd, omdat de feesten van Summer Events  hier ook plaatsvinden. Dit zijn nette en schone appartementen met minimaal twee slaapkamers, een woonkamer, een douche en een keuken. Tevens is er een wasmachine aanwezig. Je deelt het appartement samen met andere mensen uit het team. De huur bedraagt 12 euro per persoon per dag en je betaalt wekelijks vooruit. De woonkosten en leefkosten zijn vele malen lager dan in Nederland! Daarnaast hebben wij een extra goede deal voor je geregeld. Tel uit je winst.